Sømandskirken holder lukket frem til 1. juni | Den Danske Sømandskirke Singapore

Sømandskirken holder lukket frem til 1. juni

Udgivet man d. 6. apr 2020, kl. 11:19
Nyheder

I fredags annoncerede PM Lee at Singapore nu vil installere en fire ugers "circuit breaker" for at bremse spredningen af COVID-19 lokalt. Det er en beslutning, der får betydning for os alle, og som premiereministeren så rigtigt sagde, så er det en mental udfordring for mennesket at få afskåret sin hverdag på den vis, fordi de fleste i sidste ende holder af hverdagen og det genkendelige.

Derfor vil vi i kirken hjælpe til med, at de fire uger kommer til at flyve afsted. På vores Facebook laver vi en "corona-kalender", som du kan følge med i frem til d. 4. maj. Her vil der hver dag blive åbnet en ny låge i form af videoer, hilsner, artikler, skriverier og andet godt, som du kan nyde mens dagene går. Vi håber på den måde at være en nærværende kirke midt i fraværet. Den første låge kan du allerede finde på vores Facebook i anledning af Palmesøndag i går.

Palmesøndag i går er begyndelsen på påskeugen som kulminere på søndag med fortællingen om den tomme grav. I år bliver det en underlig påske - uden påskegudstjenester og påskefrokost, men måske er påskens budskab om håb og tro på trods af lidelse og død endnu mere vigtigt at lytte til nu, hvor vi står i en verdensomspændende krise, som ingen endnu kender konsekvenserne af. Derfor er det så vigtigt, at vi holder fast i påskens tro og håb om, at livet er stærkere end døden. Den danske præst og digter Kaj Munk sagde engang, at der ikke er nogen påskedag uden langfredag. I mangt og meget er verdenssituationen vores langfredag nu, som vi skal gøre vores bedste for at komme igennem. Vi må alle bringe vores offer for det fælles bedste. Desto større vil glæden så også blive, når vi engang på den anden side af krisen kan samles igen i kirken. Det ser jeg meget frem til.

Kirken er lukket til 1. juni. Det betyder at også kiosken er lukket. Har du brug for lidt forsyninger, så er det muligt at handle i dag mandag. Ring i forvejen til Rebecca eller mig og aftal tid.

Selvom kirken lukker ned, vil vi fortsætte med at besøge havnen. Vi kan ikke komme ombord på skibene, men vi kan indtil videre aflevere aviser og evt. andet godt ved gangbroen. Det vil vi fortsætte med, så lang tid som muligt.

Frem til den 4. maj vil vi primært arbejde hjemmefra. Og hvis du har brug for eller lyst til en snak med mig, så skal du bare ringe eller skrive. Verdenssituationen, troen og livet som sådan kan sagtens drøftes over telefonen og en kop virtuel kaffe eller ved et personligt møde med den sociale distance in mente.

Kontakt mig på: mobil: 88694828  / mail: cb@dsuk.dk

Når verden igen bliver normal, så venter julebasaren. I de næste par uger vil vi tage de indledende øvelser til den årets største sociale event i kirken.

En julebasar kan dog kun afholdes, hvis der er en masse frivillige, der vil lægge tid og knofedt i projektet. De frivillige er og bliver hele basarens fundament.

Har du lyst til at være frivillig til basaren i november og allerede nu give et nap med, så må du meget gerne skrive til mig på cb@dsuk.dk

Pas på jer selv og hinanden! Vi ses på den anden side. 

Carl, Sømandspræst  

 
   

Kommentarer

Keleligma
Cialis 5mg Tarif [url=https://apcialisle.com/#]Cialis[/url] Baclofene En Suisse <a href="https://apcialisle.com/#">Cialis</a> Propecia 1mg Or 15mg

Tilføj kommentar

Ophavsret: