Samtaler til Søs - Nyt initiativ fra DSUK | Den Danske Sømandskirke Singapore

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Samtaler til Søs - Nyt initiativ fra DSUK

Samtaler til Søs - Nyt initiativ fra DSUK
Udgivet af Carl Bjarkam, fre d. 27. mar 2020, kl. 10:27
Nyheder

DSUK's indsats for de søfarende intensiveres. DSUK modtager beretninger fra sømandspræsterne om skibe, hvor de ikke kan komme om bord og skibe, hvor de søfarende ikke må gå fra borde.

Det er forståeligt, at der tages de forholdsregler! Corona pandemien påvirker den globale situation allevegne. Derfor har Danske Sømands- og Udlandskirker valgt at fremskynde et online tiltag for de søfarende: "Samtaler til Søs".

I overensstemmelse med DSUK's motto: “Langt væk, men ikke alene”, kan de søfarende nu anonymt få kontakt til en sømandspræst på www.samtalertilsøs.dk. Her kan de, uanset hvor i verden de befinder sig, få direkte kontakt til en fortrolig chat med en sømandspræst. “Samtaler til Søs” er tænkt som et supplement til det fysiske skibsbesøg. Men lige nu, hvor der også kan være begrænsninger på det, ønsker DSUK at tilbyde nærvær på nye måder. På chatten kan der tales om alt, stort som småt. Man finder også Samtaler til Søs på Facebook.

Til en start har chatten åbent 4 gange om ugen, og bag skærmen sidder erfarne sømandspræster med tavshedspligt.

"Samtaler til Søs" er et pilotprojekt, som startes op før tid. Projektet er i fundraisingfasen, men DSUK har prioriteret at komme igang nu af hensyn til de søfarende.

For yderligere info. se www.samtalertilsøs.dk eller kontakt projektleder Julianne Sloth Bach på jsb@dsuk.dk og sømandspræst Maria-Louize Bjarkam Helbo på chat@dsuk.dk.