COVID19 og Sømandskirken | Den Danske Sømandskirke Singapore

COVID19 og Sømandskirken

Udgivet af Carl Bjarkam, ons d. 18. mar 2020, kl. 21:26
Nyheder

Grundet situationen omkring COVID19 vil der i de næste 4 uger være begrænset aktivitet. Det betyder, at Onsdagsfrokost, Coffeemorning og Påskefrokost vil være aflyst. 

Kirken vil dog fortsat være åben for både kiosksalg og samtaler. Præsten er her og står klar til en snak og kommer også gerne på besøg. For at du ikke skal gå forgæves til både det ene og det andet, så træf en aftale på: 

Kiosk: office@churchsg.dk / assistent@churchsg.dk / 62746344 eller direkte til præsten på tlf. 88694828 eller assistenten på tlf. 81259737

Samtale med præsten: cb@dsuk.dk / 88694828

Det vil stadigvæk være muligt at bestille onsdagsfrokost som take-away (minimum 3 kuverter). Ligeledes håber vi at kunne holde gudstjeneste Palmesøndag den 5. april og Påskedag den 12. april. Naturligvis med behørig afstand til hinanden. 

Hvis du vil besøge kirken den næste tid, vil vi tage din temperatur og bede dig underskrive, at du ikke har været i et udsat område. Vi følger retningslinierne fra Ministry of Health. Retningslinierne ændres hele tiden, men hvis du f.eks. lige er landet fra et ASEAN-land, England, Frankrig, Italien, Tyskland, Schweiz eller Spanien vil vi bede dig undlade at besøge kirken i karantæneperioden. Ligeledes hvis nogle i din bekendtskabskreds har været i et udsat område, så vis hensyn og  undlad at bring en eventuel smitte videre. Kun hvis vi tager hensyn, kan vi stoppe spredningen. 

Vi håber, at det hele snart er overstået, men indtil da kan vi ikke gøre andet end at finde det rette sindelag frem, vise hensyn - og folde hænderne.